اطلاعیه فراخوان عضویت و آیین نامه انجمن مهندسی مالی ایران

تاریخ :    ۱۳۹۱ سه شنبه ۶ تير

آیین نامه ارائه خدمات و دریافت حق عضویت انجمن مهندسی مالی ایران

ماده1- کلیات: درراستای اهداف انجمن و در جهت ارتقاء دانش اعضا و به منظور نهادینه نمودن ارتباط و تعامل با اعضا در چارچوب اساسنامه مصوب کمیسیون انجمن های علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این آئین نامه تدوین و اجرا می گردد.
ماده 2- ارائه خدمات:
 طبق اساسنامه، خدمات زیر شناسایی و به اعضا ارائه می شود:
2- 1 - خدمات آموزشی و علمی اعم از امتیاز شرکت در دوره های آموزشی، نشست ها، کارگاه ها، کنفرانس ها، سمینارها، کنگره ها اعم از ملی و بین المللی، منطقه ای، استانی و ....
2-2- خدمات بهره مندی از تولیدات علمی و آموزشی به صورت حضوری، مجازی و ...نظیرخرید کتب، اشتراک مجله و استفاده از سایت منابع علمی و مقالات و بانک های اطلاعاتی
2-3- خدمات همکاری در فعالیت های اجرایی، آموزشی، تحقیقاتی و قانونی
ماده3- انواع و شرایط عضویت
3-1- عضویت پیوسته
موسسان انجمن و کلیه افرادی که حداقل دارای درجه کارشناسی ارشد در رشته های مالی، مدیریت سرمایه گذاری، اقتصاد، مهندسی مالی، حسابداری، مهندسی صنایع، مدیریت ، فناوری اطلاعات و نرم افزار، تحقیق در عملیات، ریاضیات کاربردی و رشته های وابسته باشد، می توانند به عضویت پیوسته درآیند.و طبق اساسنامه این گروه از اعضاء واجد شرایط حضور در مجامع عمومی هستند.
3-2- عضویت وابسته:
اشخاصی که دارای درجه کارشناسی هستند و مدت 5 سال به نحوی در یکی از رشته های مذکور در بند 3-1 شاغل می باشند.
3-3- عضویت دانشجویی:
کلیه دانشجویانی که در رشته های مالی، مدیریت سرمایه گذاری، اقتصاد، مهندسی مالی، حسابداری، مهندسی صنایع، مدیریت ، فناوری اطلاعات و نرم افزار، تحقیق در عملیات، ریاضیات کاربردی ورشته های وابسته ، به تحصیل اشتغال دارند.
3-4- عضویت افتخاری:
شخصیت های ایرانی و خارجی که مقام علمی آنان در زمینه حسابداری مدیریت حائز اهمیت خاص باشد، یا در پیشبرد اهداف انجمن کمکهای مؤثر و ارزنده ای نموده باشند.
3-5- اعضای موسساتی(حقوقی)
سازمانهایی که در زمینه های علمی و پژوهشی مربوطه فعالیت دارند، می توانند به عضویت انجمن در آیند.
تبصره1: افراد دارای درجه کارشناسی در یکی از رشته های مذکور در بند 3-1 می توانند با تصویت هیات مدیره به عضویت پیوسته انجمن در آیند.
تبصره2: اعضای مؤسساتی به مثابه عضو انجمن محسوب می شوند.
ماده 4: هر یک از اعضاء سالانه مبلغی را به عنوان حق عضویت مطابق ماده 6 این آیین نامه پرداخت خواهند کرد.
تبصره 1: پرداخت حق عضویت هیچ گونه حق و ادعایی نسبت به دارایی انجمن برای عضو ایجاد نمی کند.
تبصره2: اعضای افتخاری انجمن از پرداخت حق عضویت معاف هستند.
ماده 5- عضویت در هریک از شرایط زیر خاتمه می یابد.
5-1: استعفای کتبی
5-2: عدم پرداخت حق عضویت سالانه
تایید خاتمه عضویت با هیئت مدیره است.
ماده 6: حق عضویت:
1-6 میزان حق عضویت اعضا به صورت سالانه و به شرح موارد زیر تعیین شده است:

نوع عضویت
شرکتها و سازمانها
10،000،000
13،500،000

تبصره: مبلغ پرداختی این ماده به میزان 40% بابت حق ورودی و 60% حق عضویت می باشد. که در اینصورت حق وردیه تنها یکبار در طول عضویت متقاضی که به صورت پیوسته ( به صورت متوالی) در هر سال عضو انجمن می باشد.
6-2- اعضای ممتاز و افتخاری
این گروه از اعضا با تآیید هیآت مدیره، می توانند به عضویت افتخاری و ممتاز انجمن در آیند. مطابق اساسنامه،، اعضای افتخاری از پرداخت حق عضویت معاف هستند.
تبصره 1 : با توجه به سیاست انجمن، اعضای هیآت علمی با مرتبه علمی دانشیار به بالا به عنوان اعضای ممتاز تلقی می شوند و این گروه نیز از پرداخت حق عضویت معاف هستند و سایر اعضای افتخاری حسب مورد با تایید هیات مدیره انجمن خواهد بود.
تبصره 2: اعضای متقاضی ویژه ، با بهره مندی از خدمات ممتاز انجمن نظیر، عضویت در گروه های علمی انجمن، دسترسی به سایت مقالات، تخفیف خاص حق اشتراک مجله، تخفیفات خاص خرید کتب منتشره و شرکت در کارگاهها، کنفرانس و سمینارهای انجمن و خدمات همکاری متقابل در کلیه فعالیتهای موضوع اساسنامه، برخوردار خواهند بود.

ماده 7- امتیازات و تخفیفات
امتیازات اعطایی به اعضا حسب خدمات مندرج در ماده 2 آیین نامه به شرح زیر به طور سالانه تعیین شده است:
7-1- بابت کلیه خدمات مندرج در بند 2-1 و بخشی از خدمات مندرج در 2-2 ( یعنی خرید کتب و اشتراک مجله) ماده 3 این آیین نامه، به میزان 20 درصد برای اعضای پیوسته حقیقی و 10 درصد برای اعضای پیوسته حقوقی، 30 درصد برای اعضای وابسته و دانشجویی حقیقی و 15 درصد برای اعضای وابسته و دانشجویی فارغ التحصیل که در زمان بهره مندی از خدمات اعمال خواهد شدو برای اعضای حقیقی ممتاز و ویژه به میزان 40 درصد و برای اعضای حقوقی ممتاز و ویژه و افتخاری به میزان 30 درصد به عنوان تخفیف تعیین می گردد.
7-2- به عنوان امتیاز، استفاده از سایت منابع علمی و مقالات و بانک های اطلاعاتی موضوع بند 2-2 این آیین نامه نامحدود و برای همه ی اعضاء یکسان است.
7-3- اعطای امتیاز موضوع بند 2-3 این آیین نامه حسب مورد و با اولویت ، به اعضا با پیشنهاد کارگروه ها و تصویب دبیر کل انجمن، اجرایی است.
ماده 8- سایر موارد پیش بینی نشده
سایر موارد پیش بینی نشده با پیشنهاد دبیر کل و تصویب رئیس هیات مدیره انجمن اجرایی است.

نحوه پرداخت:

حق عضویت اعضا به شماره حساب 104042465   و شماره شباIR550180000000000104042465 نزد بانک تجارت شعبه شهرک قدس بنام انجمن مهندسی مالی ایران و یا حساب دیگری که از طرف انجمن معرفی می شود، واریز و فیش واریزی آن به آدرس  الکترونیکی انجمن ارسال و یا زمان دریافت کارت عضویت ، تحویل دفتر انجمن گردد.