برگزاری دوره ای جدید تخصصی کسب و کار DBA از مهر ماه 1394 انجمن مهندسی مالی ایران

تاریخ :    ۱۳۹۳ شنبه ۳۱ خرداد

قابل توجه

مدیران محترم سازمانها، موسسات، شرکتها و نهاد های مالی و متقاضیان حقیقی

با سلام و احترام

تحولات در کسب و کار و رقابت جهت توسعه و پیشرفت، موجب گردید که مهارت افزایی حرفه ایی، بعنوان یک ضررورت جهت فعالیت بنگاه های اقتصادی تلقی شده و بدون شک، یکی از مهم ترین مولفه های موثر بر این فرآیند، آموزش های حرفه ایی بوده که در این خصوص دوره های آموزش حرفه ایی و تخصصی، تحت عنوان  ( DBA  ( Doctor of Business Administration در سطح اجرایی و عالی، از تحولات بنیادین در آموزش  فعالان کسب و کار میباشد که با هدف خاص مورد توجه ویژه موسسات و انجمن های علمی قرار گرفته است.

بر این اساس به حول قوه الهی و با اهتمام جدی، انجمن مهندسی مالی ایران به عنوان منحصر بفرد ترین انجمن علمی مورد تائید وزارت علوم و تحقیقات و فناوری به شماره مجوز 144/3 و ثبت به شماره 29587 با عنوان موسسه علمی در اداره ثبت شرکت ها  و همچنین دارای موافقت اصولی برگزاری دوره های حرفه ایی از سازمان بورس اوراق بهادار به شماره  210/3051 ،  اکنون، در راستای اهداف و ماموریت های اساسنامه ایی خود موفق به اخذ مجوز برگزاری دوره های تخصصی و حرفه ایی کوتاه مدت در حوزه کسب و کار بازار مالی از کمیسیون انجمن های علمی کشور ( وزارت علوم، تحقیقات و فناوری )، به شماره 65981، گردیده که با بهره مندی از اساتید مجرب دانشگاهی  و حرفه ایی، برگزاری دوره ای جدید عالی و اجرایی مدیریت کسب و کار حرفه ایی  (DBA  ) را با گرایش های مختلف برنامه ریزی و از مهرماه 1392 تعداد محدودی دانشپذیر می پذیرد.

لذا بدینوسیله به اطلاع علاقه مندان حرفه ا یی می رساند که از هم اکنون میتوانند با مراجعه به سایت انجمن به آدرس سایتهای www.ifea.associations.iau.ir   ،    www.ifea-fr.com و از طریق لینک ثبت نام  دوره ای DBA،  نسبت به اطلاع از ضوابط و نحوه حضور در دوره اقدام و ثبت نام نمایند. مهلت ثبت نام انتخاب دوره تا ساعت 24 روز جمعه مورخ 94/06/15 می باشد. امید است این تلاش ارزشمند انجمن در ارتقاء دانش حرفه ایی مخاطبان و فعالان بازار و کسب و کار مالی که مبتنی بر تدبیر است، موجبات امید به توسعه حرفه ایی بازار مالی را فراهم کند  و شرایط و امکان کارآفرینی دانشپذیران را در جهت پیشرفت کشور که با آغاز فعالیت دولت تدبیر و امید مقارن گردید را به همراه داشته باشد و درتحقق  اهداف و ضوابط مقرر در اسناد بالادستی کشور نقش آفرینی نماید.   انشاء اله

انجمن مهندسی مالی ایران

سامانه ثبت نام آزمون دانشپذیری دوره های تخصصی و حرفه ایی مدیریت کسب و کار

DBA )  مهندسی مالی )

دانشپذیران گرامی

ضمن خوش آمدگویی، و آرزوی توفیق داوطلبان، خواهشمند است قبل از ثبت نام در این آزمون از شرایط و ضوابط مربوطه آگاه شده و اقدام نمائید.

انجمن مهندس مالی ایران

نکات مهم ثبت نام

1ـ داوطلبان، بایستی شرایط انتخاب دوره و شرکت در آن را مطابق ضوابط، شرایط، و چارچوب دوره قابل دسترسی در لینک " ضوابط دوره " مندرج در سایت را بطورکامل مطالعه و درصورت واجد شرایط بودن ثبت نام نمایند.

2- شرایط ورود به دوره

شرایط اولیه پذیرش DBA

1- دارا بودن مدرک MBA   یا کارشناسی ارشد مرتبط

2- دارابودن سه سال سابقه کاراجرایی مفید و مرتبط

3- قبولی در آزمون ومصاحبه

4- آمادگی حضور منظم در کلاس وتوانایی مشارکت در مباحث

3ـ هر داوطلب می توا ند حداکثر، سه گرایش را به ترتیب اولویت انتخاب نماید.

4ـ هزینه ثبت نام در آزمون،  برای دوره تخصصیDBA به مبلغ 1/000/000 ریال است که از طریق سیستم الکترونیکی مندرج در سایت انجمن و قابل دسترس در لینک " پرداخت الکترونیکی " و یا مستقیما" بحساب فراگیر انجمن، به شماره 104042465 ( بانک تجارت – شعبه شهرک قدس - کد 1040  قابل پرداخت است.

6ـ شهریه برای دوره دانشپذیری DBA برای هر دوره تخصصی یعنی هر ترم به میزان 45/000/000 ریال و جمعاً برای 4 ترم  به مبلغ 180/000/000 ریال و بابت  پروژه پایان دوره به عنوان پایان نامه دانشپذیری مدیریت عالی کسب و کار به مبلغ 57،000،000 ریال،  برای 12 درس و پروژه مدت 736 ساعت و برای کل دوره با احتساب پروژه کلاٌ بمبلغ 237/000/000 ریال تعیین شده است.

یادآور می گردد، در طول دوره، چنانچه داوطلبی تمایل به حضور در دوره های فشرده خارج از کشور داشته باشد. آنگاه هزینه های آن براساس هزینه های آن روز (ارزی وریالی) محاسبه و اخذ خواهد شد..

8ـ پذیرش نهایی بر اساس آزمون و مصاحبه  و متناسب با الویت های انتخاب داوطلب و توانایی حرفه ایی و تجربه متقاضیان خواهد بود و همچنین تعداد دانشپذیران براساس میزان تقاضا به تعداد محدود ، در هر سال  DBA حداکثر 30 نفر  تعیین شده است. (افزایش ظرفیت با رعایت کیفیت و با نظر شورای علمی انجمن خواهد بود)

-   تاریخ و محل آزمون یا  مصاحبه حضوری، متعاقبا اعلام می گردد اما بدیهی ا ست که این تاریخ  قبل از مهر ماه و محل آن تهران خواهد بود.

10ـ در صورتیکه، داوطلبانی قبلاٌ در این گونه دوره ها دارای مدرک باشند، ارزیابی و معادل سازی دروس گذرانده شده به عهده شورای علمی و آموزشی دوره های تخصصی کوتاه مدت انجمن خواهد بود.

11ـ شروع دوره ها از 15 مهر ماه 1393 و روزهای برگزاری ترجیحاً بعد از ظهر 4 شنبه و صبح و عصر پنج شنبه وحسب مورد جمعه ها خواهد بود که برنامه آموزشی در زمان ثبت نام به دانشپذیران ارائه     می گردد. " بدیهی است یکی از روزها به انتخاب داوطلبان خواهد بود."

12ـ در چارچوب و به استناد، مجوز اعطایی وزارت علوم  تحقیقات و فناوری و کمیسیون انجمن های علمی کشور و انجمن،  به دانشپذیران پس ا ز اتمام دوره گواهینامه تخصصی و حرفه ایی پایان دوره به همراه کارنامه آموزشی ممهور به مهر انجمن و هولوگرام به عنوان مدرک DBA   (حرفه ایی) ، اعطا   می گردد.

13ـ یادآور می گرددکه انجمن ، حسب مذاکرات بعمل آمده با دانشگاهها و موسسات و مراکز آموزشی معتبر دنیا، درصدد اخذ موافقت آنها و تنظیم موافقتنامه همکاری است در اینصورت اولاً ، بعضی از دروس دوره ها در خارج ازکشور برگزار می گردد یا اینکه از اساتید دانشگاههای طرف قرارداد دعوت می شود بصورت مجازی یا حضوری در داخل کشور، دروس را اجرا نمایند. ثانیاً هزینه های این دوره ها بصورت ارزی دریافت می گردد که متعاقباً اعلام می گردد. ثالثاً حضور در این دوره ها، انتخابی است و با تمایل متقاضیان خواهد بود. رابعاٌ گواهینامه اعطایی به زبان فارسی و انگلیسی و با امضاء انجمن و دانشگاه یا موسسه آموزشی طرف قرارداد خواهد بود.

* از دانشپذیران تقاضا میگردد، پس از مطالعه موارد فوق الذکر نسبت  به دانلود فرم ثبت نام  ( ارائه شده در ذیل )،  اقدام  و  پس از  تکمیل آن،  به  آدرس  الکترونیکی   info@ifea-fr.com ، f.conference92@gmail.com و  یا  به  شماره 44050659 فکس نمایند.

ضمنا"، در صورت عدم دسترسی به سایت، دانشپذیران میتوانند با   حضور در دفتر انجمن، نسبت به ثبت نام در دوره ها اقدام نمایند.

شماره تلفن تماس مستقیم ثبت نام  44050657 میباشد.

فرم ثبت نام :

منشور دوره های عالی کسب و کار:
                                                                                              لینک پرداخت اینترنت :

بانک تجارت - شعبه شهرک قدس - حساب جاری 104042465 ، بنام انجمن مهندسی مالی ایران