اطلاعیه مهم (تخفیف ویژه ثبت نام در سلیت خبری - تحلیلی ملت بازار برای اعضای انجمن) ارائه خدمات اطلاع رسانی (خبری- تحلیلی )، در حوزه بورس و بازار سرمایه

تاریخ :    ۱۳۹۴ شنبه ۱۹ دي

اطلاعیه

بر اساس توافقات بعمل آمده با شرکت اطلاع رسانی ملت بازار در خصوص استفاده اعضاء انجمن از سایت خبری - تحلیلی ملت بازار جهت ارائه آخرین اخبار و اطلاعات حوزه بورس و بازار سرمایه (خدمات تحلیلی - حرفه ایی)، مقرر و توافق گردید، در صورتیکه انجمن نسبت به معرفی متقاضیانی ( اعضاء حقیقی و حقوقی ) که قصد افزایش دانش و بینش بورسی خود و یا کارکنان خود را با استفده از  آخرین آخبار، اطلاعات، گزارشات روز بازار سرمایه در تمامی حوزه های مرتبط و همچنین تحلیل های اقتصادی و فنی حوزه، ایجاد فضای آموزشی، گفتگو،  پرسش و پاسخ و نهایتاً نظر سنجی در حوزه بورس و بازار سرمایه را دارند،  اقدام نماید، شرکت اطلاع رسانی ملت بازار ،  استفاده دوره ای و خرید بسته های 6 ماهه و 12 ماهه، خدمات درخواستی را با حداکثر تخفیف(  50%  )، در اختیار اعضاء معرفی شده، قرار دهد.

لذا، از این تاریخ  اعضاء محترم انجمن میتوانند، جهت کسب اطلاعات بیشتر و  استفاده از تخفیفات مذکور، به سایت ملت بازار به آدرس مستقیم www.mellatbazar.ir مراجعه و نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

توجه: اعضای انجمن می بایست، برای دریافت کد تخفیف، به دبیر خانه انجمن مراجعه نموده و پس از دریافت کد تخفیف 12 رقمی، نسبت به عضویت در پایگاه خبری تحلیلی ملت بازار به نشانی www.mellatbazar.ir  اقدام نمایند.

همچنین جهت اعمال کد تخفیف فوق و برخورداری از سایر مزایای این وب سایت ، در زمان ثبت نام ، انتخاب کد معرف 115 که متعلق به انجمن مهندسی مالی ایران می باشد ضرورت دارد.

ضمناً، تلفن مستقیم شرکت ملت بازار  7- 88498836 و یا تلفن دبیر خانه انجمن بشماره 8-44050657 جهت هرگونه اطلاعات بیشتر بحضور معرفی میگردد.

دبیرخانه انجمن مهندسی مالی ایران